WANNEER KINDERFYSIO

Omrollen, kruipen, lopen, springen, fietsen, zwemmen, schrijven… Meestal leren kinderen dit spelenderwijs. Soms verloopt de motorische ontwikkeling van een kind echter niet zo vanzelfsprekend.

Missie / Visie

Bij KinderFysio Maasland willen we je kind écht kind laten zijn. Samen komen we dan ook spelenderwijs in beweging: in beweging naar gezondheid.

Dit doen we samen met het kind en in zijn of haar omgeving.

ONZE VESTIGINGEN

KinderFysio Maasland is gevestigd op verschillende locaties in Heesch, Oss en Berghem. Zo kun je ons vinden op:

  • Verdilaan 48 in Heesch
  • Lijsterlaan 2 in Oss
  • Brederodestraat 1 in Oss
  • Berghemseweg 16 in Oss
  • Knolgroenveld 1 in Berghem

Een aantal van deze locaties is gevestigd in basisscholen.

IN GOEDE HANDEN

 

Als een kind niet ‘gewoon’ mee kan doen met leeftijdsgenootjes, kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan. Daarbij kan ook het zelfvertrouwen van het kind achteruit gaan. Kinderfysiotherapie kan dan uitkomst bieden.

Onze kinderfysiotherapeuten zijn er voor alle kinderen van 0-18 jaar. De klachten zijn per leeftijdsgroep zeer uiteenlopend: van pijnklachten, chronische ziekten tot motorische ontwikkelingsproblemen.

NIEUWS

De Hisse Kwis

De Hisse Kwis Beste Kwissers, Vanavond is het weer zo ver; De Hisse Kwis! Ook dit jaar zit er weer een vraag over FysioCentrum Heesch in. Willen jullie deze vraag goed kunnen beantwoorden, volg dan @bewegen_naar_gezondheid op Instagram. Heel...

Lees meer

Fijne Feestdagen

FIJNE FEESTDAGEN LET OP DE AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN: 🎄Dag van kerstavond tot 16:00u open. 🎄1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten. 🍾Oudejaarsdag zijn we geopend tot 16:00u. 🍾Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten Op alle andere dagen zijn wij normale...

Lees meer

AANGESLOTEN BIJ

Jouw therapie wordt altijd verzorgd door een fysiotherapeut die daarvoor een speciale opleiding heeft gevolgd en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen via diverse netwerken. Ook zijn wij HKZ-gecertificeerd.

VOLG ONS

ONS TOTAALCONCEPT

Vanuit het collectief van FysioCentrum Heesch, FysioCentrum Oss, FitnessCentrum Heesch en KinderFysio Maasland willen we iedereen in beweging brengen, in beweging naar gezondheid. Onze bedrijven vormen zo samen een totaalconcept voor (kinder)fysiotherapie en fitness.
Wil je meer weten over fysiotherapie of fitness? Klik dan hiernaast om naar deze websites te gaan.

KINDERFYSIO MAASLAND 0412 72 49 20
Hoofdvestiging Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Ook behandellocaties in Oss en Berghem

KINDER FYSIO MAASLAND 0412 72 49 20
Hoofdvestiging Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Ook behandellocaties in Oss en Berghem