PRAKTIJK

Bij KinderFysio Maasland willen we je kind écht kind laten zijn. Samen met het kind komen we dan ook spelenderwijs in beweging. In beweging naar gezondheid.

Dit doen we samen met het kind in zijn of haar omgeving.

Visie

Wij werken nauw samen met jou als ouder/verzorger, maar ook met huisartsen, specialisten, consultatiebureaus, leerkrachten, ergotherapie, logopedie, diëtisten, podotherapie en/of  sportverenigingen.

Binnen de kinderfysiotherapie hebben we verschillende specialisaties die elkaar aanvullen, versterken en verbinden. We kijken vanuit onze eigen opleidingen naar je kind en overleggen ook met elkaar over de beste manier om je kind weer echt kind te laten zijn.

Binnen de praktijk zijn we dan ook open en transparant. Er is altijd ruimte voor vragen en discussie. Ook blijven we up-to-date van de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen en inzichten. Dit alles in het belang van het kind.

We werken vanuit de volgende kernwaarden:

  • Samen(werking)
  • Passie (voor het vak)
  • Trots (op wat er tot nu toe bereikt is)
  • Kind (in zijn omgeving)

MEER OVER KINDERFYSIO MAASLAND

Hoe werken we nog meer bij KinderFysio Maasland

 

KOSTEN

De kosten voor fysiotherapie bij kinderen (tot 18 jaar) worden veelal vergoed uit de basisverzekering. Het aantal behandelingen voor kinderfysiotherapie kan sterk verschillen. Het is uiteraard afhankelijk van de klacht of aandoening.

lees meer »

SIGNALERING

Ouders, huisarts of specialist, het consultatiebureau, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, school of sportverenigingen kunnen een rol spelen bij het signaleren van (sensomotorische) problemen bij kinderen. Oudere kinderen signaleren problemen vaak prima zelf. Vaak geldt: hoe eerder het kind behandeld wordt door een kinderfysiotherapeut hoe geringer de verstoring van de ontwikkeling.

lees meer »

AANMELDING

Als je vragen hebt over de ontwikkeling van je kind of je wilt een afspraak maken bij één van onze kinderfysiotherapeuten, dan kun je je rechtstreeks bij ons aanmelden voor een intake: 0412-724920. Mailen naar info@kinderfysiomaasland.nl mag ook altijd!

lees meer »

KWALITEIT

Onze kinderfysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF voor fysiotherapie en kinderfysiotherapie. Dit houdt in dat we geschoold zijn op het gebied van kinderen en onze kennis actueel houden met nascholing en cursussen. Je bent dus verzekerd van een vakkundige behandeling van je kind.

lees meer »

KLACHTEN

Ben je niet tevreden over de behandeling door de kinderfysiotherapeut of heb je een andere klacht? Dit is natuurlijk erg vervelend! Je kunt dit melden aan de kinderfysiotherapeut, de administratie of de praktijkeigenaar.

contact »

HUISREGELS

We bouwen graag een goede relatie op met onze klanten en patiënten. Om iedereen zo adequaat en plezierig mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we een aantal huisregels opgesteld.

Lees meer »

KINDERFYSIO MAASLAND 0412 72 49 20
Hoofdvestiging Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Ook behandellocaties in Oss en Berghem

KINDER FYSIO MAASLAND 0412 72 49 20
Hoofdvestiging Verdilaan 48, 5384 CJ Heesch
Ook behandellocaties in Oss en Berghem

Chat openen