VACATURE: ERVAREN Kinderfysiotherapeut(e)

Dagelijkse activiteiten zoals spelen, schrijven, knutselen, aankleden, fietsen, een uitstapje met het gezin, spelen met vriendjes en meedoen thuis of op school: voor kinderen met een beperking, het gezin, de leerkracht en vriendjes is dit vaak een hele uitdaging. Deze problemen doen zich voor in het dagelijks leven, waardoor het kind net even wat meer aandacht nodig heeft. Bij baby’s kun je denken aan huilbaby’s, hechtingsproblematiek en de hantering van het kind. Bij schoolgaande kinderen kunnen er bijvoorbeeld op school moeilijkheden zijn bij het kleuren, knippen, plakken, schrijven, het werktempo, de concentratie of de sensorische informatieverwerking.

Ons doel:

Samen spelenderwijs in beweging om het kind écht kind te kunnen laten zijn. Samen bewegen naar gezondheid.

Jouw specialisme:

Ervaren kinderfysiotherapeut(e) met specialisatie sensorische integratie (SI), werkervaring minimaal 4-5 jaar.

Waar:

In de leukste praktijk van Noord-Brabant.

Met wie:

Wegens toenemende drukte en waarneming is er plaats voor een nieuwe collega! Als kinderfysiotherapeut(e) werk je samen met collega kinderfysiotherapeuten en fysiotherapeuten. We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid. Tevens werk je samen met andere disciplines.

Missie:

Kinderen mentaal en fysiek in beweging zetten.

Wanneer:

Z.s.m., kwaliteit wil je meteen benutten.

Voor hoeveel uur:

In overleg.

Waarom:

Omdat jij gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en wil werken in het leukste team in een prachtige praktijk.

GEINTERESSEERD:

Neem voor meer informatie contact op en bel 0412-724920of mail je brief (en CV) direct naar administratie@fysiocentrumheesch.nl T.a.v. Fer van den Hurk (eigenaar).